FAQ items aan het laden...
Website Development2018-10-28T08:43:35+00:00

Web Design

Met oog voor details designen wij de mooiste websites die passen bij jouw organisatie.

Website development en growth marketing

Bij Web Owl zorgen wij ervoor dat je website er goed uitziet en dat het voor de gebruiker makkelijk is om er door heen te navigeren. Het doel is immers om je website bezoekers een fijne ervaring mee te geven en te converteren in betalende klanten. Met oog op conversie, gebruiksvriendelijkheid en jouw huisstijl ontwikkelen wij de website die bij jou past!

Website development en growth marketing: chimigi
Web Owl Logo

Website Statistieken

Wie bezoekt je website? Welke pagina’s bezoeken ze? Hoe lang blijven ze op elke pagina? Converteren ze in betalende klanten of leads?

Website development en growth marketing

Dit zijn allemaal zaken die gemakkelijk bij te houden zijn met Google Analytics. Indien gewenst kunnen wij ook Google Analytics instellen op jouw website. Hiermee kun je gemakkelijk het gedrag van je bezoekers bekijken en analyseren om je website te verbeteren. Google Analytics is makkelijk in gebruik en bevat enorme hoeveelheden informatie. Ook is het onderweg te gebruiken door middel van de handige app.

Hosting

Voor een vaste lage prijs verzorgen we de hosting, emails en domeinnamen van jouw website.

Website development en growth marketing

We garanderen een veilige en stabiele hosting voor al onze websites. Ook zorgen we ervoor dat wanneer je website groeit, de hosting meegroeit zodat je ten allen tijde online bent. Verder zul je altijd genoeg opslagruimte hebben voor je emails en regelen wij de back ups van je website. Mocht je ondersteuning nodig hebben dan kun je gerust contact met ons opnemen!

Website development en growth marketing: lines of code

Website Beheer

Website updaten? Dit is geen probleem. In overleg kunnen wij dit voor je doen voor een lage prijs of we geven jou de tools om dit zelf te doen.

Website development en growth marketing

Omdat wij gebruik maken van WordPress is het updaten van je website niet moeilijk. Het maken van nieuwe pagina’s en blog artikelen is snel gedaan. Wij zullen je uiteraard helpen hiermee en zullen de back-end zo inrichten dat het voor jou makkelijk is om dingen aan te passen en de website uit te breiden. Vindt je het echter lastig of ben je niet comfortabel in het gebruik van WordPress dan kunnen wij ook de website blijven beheren voor jou.

Veelgestelde vragen

Website development en growth marketing
Ik heb al een domeinnaam en e-mail adres, is dit oke?2018-05-22T15:25:15+00:00
Dit is uiteraard geen probleem. Je kunt je domeinnaam en e-mail gewoon blijven gebruiken en indien gewenst verhuizen naar onze hosting of een hosting van jouw keuze. We zullen ervoor zorgen dat alles goed blijft werken.

Kunnen jullie ook voor hosting zorgen?2018-05-22T15:33:46+00:00
Dit kunnen we zeker! We kunnen zorgen voor hosting, domeinnamen en e-mail adressen. We garanderen een veilige en snelle hosting en zorgen ook voor al je updates en backups.
Hoe snel is mijn nieuwe website af?2018-05-24T15:29:28+00:00
Dit hangt af van het type website dat je wil en verschilt dus heel erg. Een basis website is meestal binnen een week af, een complexere website met veel elementen duurt wat langer. Dit is echter iets dat we wel duidelijk maken tijdens onze eerste meeting.
Ontwerpen jullie ook logo’s?2018-05-24T15:29:31+00:00
Yes, wij ontwerpen ook logo’s. Mocht je hier behoefte aan hebben kan je dit aangeven wanneer je contact met ons opneemt.
Ziet mijn website er ook goed uit op mobiel en tablet?2018-05-24T15:29:35+00:00
Ja, je website zal er goed uitzien op elk formaat scherm. We ontwerpen onze websites responsief. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het schermformaat.

Staat je vraag er niet tussen?

Website development en growth marketing

Neem hieronder contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen.

Neem contact op
Web Owl Logo

Meer weten over onze diensten?

Neem via telefoon, WhatsApp of mail contact met ons op

Contact