Wie wij zijn

Web Owl is een samenwerking tussen twee vrienden die samen een enorme passie hebben voor alles wat maar te maken heeft met de online wereld. Zo begon Saman al op een jonge leeftijd met het bouwen van websites en het creëeren van beeldmateriaal en is Simran momenteel werkzaam als growth marketeer. Samen bundelden zij hun krachten om ZZP’ers en bedrijven te helpen met het creëeren van mooie en interactieve websites en het opzetten van online marketing campagnes om zo hun bedrijf nog succesvoller te maken.

Simran Singh

Web Owl: Simran

Simran is geboren en getogen in Amsterdam en heeft een enorme passie voor online, data-driven marketing. Na zijn Master heeft hij deelgenomen aan de Growth Tribe Academy van drie maanden. Hier heeft hij alle kneepjes van growth marketing geleerd en toegepast tijdens zijn stage bij Viisi. Nu werkt hij als growth marketeer bij Recruitee en gaat hij door met het aanleren van nieuwe growth marketing vaardigheden.

Web Owl: Saman

Is opgegroeid in Almere en heeft al vanaf en jonge leeftijd een enorme passie voor het bouwen van websites. Hij heeft al zijn vaardigheden zelf geleerd en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer bekwame WordPress developer. Webshops, portfolio pagina’s, boekingsystemen.. Hij is van alle markten thuis en bouwt wat jij nodig hebt!

Wat wij doen

Wij helpen bedrijven en ZZP’ers om zichzelf vindbaar te maken online. Dit doen wij door mooie mobile first websites te bouwen en deze vindbaar te maken. Ook kunnen wij jouw website voorzien van jouw eigen beeldmateriaal. Verder zijn we ook gespecialiseerd in online marketing volgens het zogeheten “growth hacking” principe. Hierdoor kunnen wij helpen met de groei van jouw bedrijf.

Website development en growth marketing: website maken

Onze portfolio

Bekijk hier onze voorgaande opdrachten.

Website development en growth marketing
Portfolio
Web Owl Logo

Meer weten over onze diensten?

Neem via telefoon, WhatsApp of mail contact met ons op

Contact