FAQ items aan het laden...
Online Growth Marketing2018-07-30T13:03:02+00:00

Online Growth Marketing

Met onze online growth marketing services kunnen wij jou helpen met het bereiken van de juiste klanten en het realiseren van groei van jouw bedrijf.

Website development en growth marketing

Growth marketing is data-driven full funnel marketing gebaseerd op het doen van snelle experimenten. Dit houdt in dat we als growth marketeers altijd proberen om de meest effectieve kanalen te vinden en te gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien. Ook houden we ons bezig om elke stap die een klant doorloopt in de funnel te optimaliseren.

De beslissingen die growth marketeers maken zijn gebaseerd op data en het succes van elke campagne en experiment wordt ook gemeten aan de hand van verschillende metrics. Zo maken we marketing meetbaar en zorgen we ervoor dat de dingen die werken opgeschaald worden voor nog meer groei!

Website development en growth marketing: online marketing analytics

“Growth Hacking is the process and mindset of searching for ways that your product can grow. It’s kind of like a mix between engineering and marketing. The key is to find untapped channels of customers that are motivated to use your product”

Website development en growth marketing
Website development en growth marketing: website maken

Growth marketing voor jouw bedrijf

Website development en growth marketing

Growth marketing is een continu proces van dingen uitproberen en testen. Het is dan ook van belang dat je als bedrijf samenwerkt met iemand die een lange termijn visie heeft en goed meedenkt over de mogelijkheden voor je organisatie. Bij Web Owl ben je hiervoor aan het juiste adres.
Voordat we daadwerkelijk beginnen met het uitzetten van campagnes of het doen van A/B testjes op de website zullen we eerst uitgebreid bespreken wat precies de doelen zijn voor jouw bedrijf. Na deze meeting doen we een analyse van je website en je huidige marketing activiteiten. Hierna zullen we overgaan tot actie en beginnen met het opzetten van een globaal plan en de uitvoering

Waarde halen uit klantdata?

Website development en growth marketing

Historische klantendata is een goudmijn voor elke online marketeer. Hoe meer je over je klanten weet, hoe beter je je toekomstige klanten kunt benaderen online. Bij Web Owl kunnen wij je helpen waarde te halen uit je klanten database. Hiermee kunnen we vervolgens betere persoonsbeschrijvingen maken en dus je social media advertenties verbeteren. Ook kunnen we met een programma genaamd DataIKU voorspellingsmodellen maken. Deze modellen kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld te voorspellen wanneer een lead verandert in een betalende klant. Ook kunnen we clusters maken om je klanten te segmenteren. Zo kun je verschillende groepen mensen op een persoonlijke manier benaderen.

Klaar om je bedrijf een boost te geven?

Website development en growth marketing
Website development and growth marketing
Neem contact op

Veelgestelde vragen

Website development en growth marketing

Staat je vraag er niet tussen? Neem hieronder contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen.

Heb ik grote budgetten nodig voor online advertenties?2018-05-27T16:21:02+00:00

Nee, hoeveel jij wil besteden aan marketing online bepaal jezelf. Je kan al je budgetten zelf instellen bij elke campagne op zowel social media als SEA. Het enige wat je nodig hebt is een creditcard.

Ik wil graag meer weten over growth marketing.2018-07-30T13:01:31+00:00

Dat is uiteraard geen probleem. Een goede aanrader is het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=khycfkmMovQ. Verder kun je voor specifieke vragen uiteraard contact met ons opnemen.

Ik heb gewoon simpele Facebook campagnes nodig en ben niet per se geïnteresseerd in growth marketing, doen jullie dit ook?2018-05-27T16:20:17+00:00

Ja, dit doen wij uiteraard ook. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alles dat te maken heeft met online marketing.

Neem contact op
Web Owl Logo

Meer weten over onze diensten?

Neem via telefoon, WhatsApp of mail contact met ons op

Contact